CHP ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu’nun girişimleri sonucu Özgür Özel’in Ardahan ve ilçelerine yaptığı ziyaretin etkisi ulusal basının da ilk gündem maddesi oldu. Soğuk havaya rağmen Ardahan’da halka seslenen Özel’in konuşmaları haber kanallarının kadrajına girdi.
Vekil İncesu, Ardahan’da halkın yaşadığı sorunların yerinde tespiti için yaptığı davet karşılık buldu. CHP Genel Başkanı Özel konuşmasında sık-sık hava sıcaklığına vurgu yaparak Ardahan’da yaşanan mağduriyeti tüm ülkeye duyurdu.
"MÜCADELEMİZE YORULMADAN DEVAM EDECEĞİZ"
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, genel başkan Özel’in Ardahan ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şu bilgileri paylaştı, “Serhat Memleketimiz Ardahan'da Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ile birlikte hemşerilerimizle bir araya geldik. İl Başkanlığımızda Partililerimizle buluşmamızın ardından, sokaklara inerek esnaf ve hemşerilerimizle buluştuk. Ardahan Belediyemizin önünde halka hitap eden Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel sonrasında Posof'ta ve Göle'de hemşerilerimizle bir araya geldi. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara, haksızlıklara, ekonomik şartlara yüksek ses çıkarttığımız bu günde, -17 derecede sıcaklıkta dahi bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Sizler için mücadelemize yorulmadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
ÇİĞDEM KOÇAK
ARDAHAN
Yayınlanma: 04 Ocak 2025 - 13:16
Vekil İncesu, Ardahanlılara Teşekkür Etti
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, dün genel başkan Özgür Özel’in Ardahan ziyaretine katılan vatandaşlara teşekkür etti.
ARDAHAN
04 Ocak 2025 - 13:16
İlginizi Çekebilir